Anasayfa / Duyurular

T.C

KARPUZLU BELEDİYESİ

09.04.2019 (OLAĞAN) MECLİS HÜLASASI

Meclis 1. Başkanvekiliğine Hasan NARGİZ’in, Meclis 2. Başkanvekiliğine Nizamettin KIZILYAR'ın iki (2) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2019/12

Meclis Asil Katip Üyeliğine Yasin ÖNDER ve Dursun ÖZDEMİR 'in, Meclis Yedek Katip Üyeliklerine Yüksel DEVECİ ve Metin ATİLLA'nın iki (2) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2019/13

Belediye Encümen Üyeliğine Yüksel DEVECİ ve Hasan NARGİZ'in bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2019/14

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine Birol KAÇAN, Dursun ÖZDEMİR ve Nurullah AKSOY'un bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerineyapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2019/15

İmar Komisyonu Üyeliğine Nizamettin KIZILYAR, Metin ATİLLA ve Muharrem YALÇIN'ın bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2019/16

Bina ve Arazi Vergisi Değerlendirme Komisyonu Üyeliğine Hasan NARGİZ, Yasin ÖNDER ve MusamettinAYAZ'ın bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2019/17

2018 Mali Yılı Faaliyet Raporu Meclisimizce:

OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLMEMİŞTİR : KARAR NO: 2019/18

Bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere Ege ve Türkiye Belediyeler Birliğine Asil Üye olarak Hasan NARGİZ'in, Yedek Üye olarak BİROL KAÇAN'ın seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2019/19

Aydın İli Afet Acil Yardım ve Kurtarma Birliği üyeliğine bir yıl süre ile görev yapmak üzere Meclis üyesi Nizamettin KIZILYAR'ın asil üye olarak, Meclis Üyesi Metin ATİLLA'nın yedek üye olarak seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2019/20

Meclis Üyesi Hasan NARGİZ tarafından Meclis Başkanlığına verilen "Evlendirme memurluğunca yürütülen evlendirme hizmetlerinden alınmakta olan evlendirme ücret tarifesinin yüksek olması nedeniyle yeniden belirlenmesi" konulu sözlü önergesinin gündeme alınması için yapılan oylama sonucunda önergenin gündeme alınmasına Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2019/21

Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü Evlendirme Memurluğunca yürütülmekte olan Evlendirme hizmetleri ücret tarifesinin;

EVLENME HİZMETLERİ:

a) Aile Evlenme Cüzdanı                                          : Devletin belirlediği miktarda.

b) Evlenme Dosya Masrafı                                       :     50,00 TL

c) Evlenme İzin Belgesi                                            :     50,00 TL

ç) Belediye Dışında kıyılan nikahlardan    :    500,00 TL, olarak uygulanmasına Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2019/22