Anasayfa / Duyurular

T.C

KARPUZLU BELEDİYESİ

06.04.2016 (OLAĞAN) MECLİS HÜLASASI

1- 2016 Mali Yılı Faaliyet Raporu okundu ve rapor üzerindeki incelemelerden sonra yapılan oylama neticesinde, 2016 Mali Yılı Faaliyet Raporunun ekte okunduğu ve yazıldığı şekliyle Meclis Üyesi Hasan NARGİZ'in red oyuna karşılık Meclisimizce oy çokluğu ile kabulüne karar verilmiştir.

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ :KARAR NO: 2017/12

2- İhtisas Komisyonlarının Üç Kişiden Oluşturularak Kurulması" konulu Sözlü Önergesinin gündeme Alınmasına, yeni kurulacak ihtisas (İmar, Plan ve Bütçe ile Bina ve Arazi Vergisi Değerlendirme) Komisyonlarının üç (3) kişiden oluşturularak kurulmasına Meclisimizce oy birliği ile karar verilmiştir.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ : KARAR NO: 2017/13

3- Meclisimizce gizli yapılan seçimin oy ayırımı sonucunda ;

Durmuş AYDOĞDU :   7 Oy
Zekayi SEVEN :   7 Oy
Yüksel MASAT :  3 Oy aldıkları tespit edilmiş olup, İmar Komisyonu Üyeliğine Durmuş AYDOĞDU, Zekayi SEVEN ve Yüksel MASAT' ın bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine Meclisimizce oy birliği ile karar verildi.

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2017/14

4-  Meclisimizce gizli yapılan seçimin oy ayırımı sonucunda ;

Durmuş AYDOĞDU :  7 Oy
Muharrem YALÇIN :  7 Oy
Metin YALÇIN : 2 Oy aldıkları tespit edilmiş olup, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine Durmuş AYDOĞDU, Muharrem YALÇIN ve Metin YALÇIN' ın bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine Meclisimizce oy birliği ile karar verildi.

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2017/15

5- Meclisimizce gizli yapılan seçimin oy ayırımı sonucunda ;

Muharrem YALÇIN :   6 Oy
Zekayi SEVEN :   6 Oy
Metin YALÇIN :   2 Oy
Tuna ŞENYÜZ : 1 Oy aldıkları tespit edilmiş olup, Bina ve Arazi Vergisi Değerlendirme Komisyonu Üyeliğine Muharrem YALÇIN, Zekayi SEVEN ve  Metin YALÇIN' ın bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine Meclisimizce oy birliği ile karar verildi.

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2017/16

6-  Meclisimizce gizli yapılan seçimin oy ayırımı sonucunda ;

Kerim YÜKSEL (Asil) :  6 Oy
Durmuş AYDOĞDU (Yedek) : 5 Oy aldıkları tespit edilmiş olup, Ege ve Türkiye Belediyeler Birliğine Asil Üye olarak Kerim YÜKSEL' in, Yedek Üye olarak Durmuş AYDOĞDU' nun 1 (bir) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine Meclisimizce oy birliği ile karar verildi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ : KARAR NO: 2017/17

7-  Meclisimizce gizli yapılan seçimin oy ayırımı sonucunda ;

Zekayi SEVEN :  6 Oy
Musamettin AYAZ :  6 Oy aldıkları tespit edilmiş olup, Meclis üyesi Zekayi SEVEN' in asil üye olarak, Meclis Üyesi Müsamettin AYAZ' ın yedek üye olarak Aydın İli Afet Acil Yardım Kurtarma Birliği üyeliğine 1 (bir) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine Meclisimizce oy birliği ile karar verildi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ : KARAR NO: 2017/18

8-  Belediye Encümeninde görev yapacak iki kişilik üyelerin belirlenmesi için  Meclisimizce gizli yapılan seçimin oy ayırımı sonucunda ;

Müsamettin AYAZ :  7 Oy
Nizamettin KIZILYAR :  6 Oy
Yüksel MASAT :  1 Oy
Durmuş AYDOĞDU :  1 Oy aldıkları tespit edilmiş olup, Belediye Encümen Üyeliğine Meclis üyesi Müsamettin AYAZ  ve Meclis üyesi Nizamettin KIZILYAR'ın bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine Meclisimizce oy birliği ile karar verildi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ : KARAR NO: 2017/19