Anasayfa / Duyurular

T.C

KARPUZLU BELEDİYESİ

01.06.2017 (OLAĞAN) MECLİS HÜLASASI

1- İlçemiz halkına ve esnafına ekonomik katkı sağlanması ve en önemlisi turizme katkı sağlamak amacı ile her yıl düzenlenmekte olan Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivalinin bu sene 6.sının 30 Temmuz 2017 tarihinde 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin ( p ) bendine istinaden düzenlenmesine, festival harcamalarının ise 5393 Sayılı Belediye Kanununun 60. Maddesinin ( k ) ve ( n ) bendlerine göre yapılmasına, Festivalin düzenlenmesine ait her türlü iş, işlem, eylem, çalışma vb. faaliyetler için Belediye Başkanı Tuğrul OZAN'a yetki verilmesine Meclisimizce oy birliği ile karar verilmiştir.

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ :KARAR NO: 2017/23

2- Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Bayraktepe Mahallesi Gölbaşı Sokakta Bulunan Karpuzlu Belediyesi Kır Düğün Bahçesinin (düğün, nişan, sünnet vb.) kiralama ücretinin belirlenmesi için yapılan görüşme neticesinde ;
Kır Düğün Bahçesi Kiralama Ücreti : 500.00.-TL.,
Masa- Sandalye Kiralama Ücreti : 500.00.-TL.,
AşçıÜcreti  : 500.00.-TL olarak uygulanmasına Meclisimizce oy birliğiyle karar verilmiştir.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ : KARAR NO: 2017/24