Anasayfa / Duyurular

T.C

KARPUZLU BELEDİYESİ

01.11.2017 (OLAĞAN) MECLİS HÜLASASI

1-İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 23.10.2017 tarih ve E.337 sayılı “ Akçaabat 314 Parsel  Sayılı Taşınmaza Düğün Salonu Yapımı İçin  Taşınmazın Aydın Büyükşehir Belediyesine Devri” konulu  yazısı ve eklerinin incelenmesi neticesinde 2018 yılı sonuna kadar Düğün Salonu yapılması ve tamamlanması şartı ile, taşınmazın 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesinin (d) Fıkrasına istinaden bedelsiz olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına devredilmesineMeclisimizce oy birliği ile karar verilmiştir.

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ :KARAR NO: 2017/36

2- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 26.10.2017 tarih ve E.343 sayılı “ Dalip (Mutluca) 650 Parsel Sayılı Taşınmaza Düğün Salonu Yapımı İçin Taşınmazın Aydın Büyükşehir Belediyesine Devri” konulu yazısı ve eklerinin incelenmesi neticesinde, 2018 yılı sonuna kadar Düğün Salonu yapılması ve tamamlanması şartı ile, taşınmazın 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesinin (d) Fıkrasına istinaden bedelsiz olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına devredilmesine Meclisimizce oy birliği ile karar verilmiştir.

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ :KARAR NO: 2017/37

3- Meclis Üyeleri Muharrem YALÇIN ve Zekayi SEVEN tarafından Meclis Başkanlığına Verilen "Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinliklerinin Belediyemiz Öncülüğünde Yapılması " konulu önergesinin gündeme alınmasına, incelenip değerlendirilmesi için Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine Meclisimizce oy birliği ile karar verilmiştir.

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ :KARAR NO: 2017/38